zondag 24 november 2013

Dak

Deze week is het dak bedekt. Onze bedbodem is nu toegedekt met een enorme lap Prelasti EPDM 1.2 mm.Eerst is isolatie op het dakbeschot gewerkt. Deze is niet meer te zien, behalve doordat de diepte van het 'bed' niet meer zo groot is als voorheen (zie vorige bericht).Ook het dakraam is geïsoleerd. Zoals je kunt zien is dat nog niet helemaal klaar.
Onder de steigerplanken door, door het hoge slaapkamerraam is onderstaande foto genomen die zicht geeft op de bovenverdieping, voordat deze opgedeeld wordt in de verschillende ruimtes. Omdat het trapgat afgedekt is, om ongelukken te voorkomen, is het dakraam via het trapje op de steiger nu de ingang.

De bladeren die de afgelopen weken naar binnen zijn gevallen, liggen nog op de grond. De hemelwaterafvoer is op het dak aangesloten en ook beneden is een regenpijp bevestigd, zodat het water verderop in de tuin terecht komt en niet de onderste verdieping inloopt via het raam van de slaapkamer van Bram. Later wordt deze pijp aangesloten op een grindkoffer waarmee het hemelwater in de grond wordt geïnfiltreerd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten