vrijdag 31 januari 2014

Vinkje erbij

Vandaag is flink geklust. Op de volgende punten is er vooruitgang geboekt:

Plakken

Het dak van de fietsenberging is lang geleden al eens beplakt, maar toen de stalen liggers geplaatst werden is er een gat gemaakt in de EPDM. Vandaag is deze weer gerepareerd. Johan heeft een houten kistje gemaakt over de aansluiting van de stalen balk. Hieroverheen is EPDM geplakt.


Hout!

Het Douglas is geleverd. En wel een flinke stapel. Vandaag is er al heel veel op maat gemaakt om als balklaag te dienen buiten. Op de foto zie je veel, maar niet alle hout. Er liggen nog een paar stapels naast. En het ruikt nog lekker ook; zeker als je het gaat zagen.

Die lange latten zijn voor het dak van de woonkamer. Ze steken aan beide zijden over, waardoor een lengte van een meter of 8 noodzakelijk is.

Binnenmuren boven

Frank (van Frank) heeft vandaag even doorgetrokken met de binnenmuurtjes op de bovenverdieping. Ze zijn helemaal klaar! Even hebben we nog overwogen om een raam in plaats van een muur te maken in onze slaapkamermuur, maar dat plan is toch gesneuveld.

Hier zie je de overloop, vanuit de deur van de hobbykamer. Links de technische ruimte, rechts de badkamer, recht vooruit onze slaapkamer. Linksboven het skylight :-)


Deze hierboven is vanuit de badkamer. De laatste is genomen tijdens het vegen van de ruimte. Die zal ik nog even vervangen binnenkort. Wat je ziet is in ieder geval een stukje van onze slaapkamer, met de openingen van de walking closet en de deur naar de overloop. Ook is het muurtje onder het raam opgemetseld. Daar zat het houten paneel tussen raam en keukendeur, weet je nog wel?Met de binnenmuren van de bovenverdieping gereed, kan er weer een vinkje op de planning bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten