zaterdag 21 december 2013

Opgeruimd staat netjes

Het ontmantelen is de afgelopen week verder gecontinueerd. Alle steigers zijn weg! En alle troep die nog op de bouwplaats in grote afvalzakken of anderzijds rondhing, is opgeruimd. Onze robuuste vestingmuur is helemaal schoongespoten en de (meeste) openingen zijn dichtgemaakt met plastic.


Met steigerplanken is een 'oprit' naar de 'voordeur' gemaakt. Dit in afwachting van een definitieve oplossing in de vorm van een trap met een plateau.
Bovenop sta je droog onder onze verzinkte luifel.

Ook aan de achterkant zijn alle steigers weg. Zoals jullie kunnen zien: aan deze kant iets meer ramen. Als we het van het licht via de voorkant moeten hebben wordt het een somber gebeuren, dus aan deze kant een stuk meer glas. De kozijnen zijn onderweg!

Even naar binnen nu: op de bovenste verdieping is begonnen met het plaatsen van deurkozijnen en het opmetselen van, jawel, de WALK-IN CLOSET! Het eerste kozijn wat je ziet is voor de badkamer, het grote kozijn voor de technische ruimte en het derde kozijn is de ingang tot de hobbykamer.

Het hekje van steigerbuizen staat naast het trappegat, wat nu open is op beide verdiepingen. In het gat staat een ladder waarmee je beide verdiepingen kunt bereiken.Alle bladeren en troep zijn opgeruimd en het huis is helemaal aangeveegd. Zoals je aan de donkere vlekken kunt zien, moet er nog wel wat vocht uit trekken. Maar het ziet er nu al prachtig uit!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten