zondag 9 maart 2014

Kleinigheden

Donderdag en vrijdag hebben er geen grote werkzaamheden plaatsgevonden. De elektricien moet nog een keer terugkomen, net als de loodgieter. Hieronder een paar activiteiten vastgelegd:

Overgebleven balkhout

Er zijn wat balken overgebleven die besteld waren voor het geval er iets verzaagd werd. Nu dat niet gebeurd is, liggen die in de weg, want respectievelijk 8, 4 en 4 meter lang. Ze zijn zolang even weggezet tegen een nog hogere balk / boom in de achtertuin. Kraakt heel leuk, als het een beetje waait :-)


Aftimmering kozijnen

De kozijnen zijn afgetimmerd ten bate van het stucken. Dit is nog niet op alle verdiepingen afgerond, maar in ieder geval op de bovenverdieping en de stucadoor gaat ook van boven naar beneden, heb ik begrepen. Ook ben ik op jacht naar vensterbanken geweest. 


Aftimmering kolommen

In de woonkamer is de eerste van de twee kolommen afgetimmerd, op de hoek van de keuken. Dit is gebeurd met één of ander brandwerend materiaal.


De planning voor de komende week is "stucandoor wanden  vulhout fietsenstalling trapgaten aftimmeren en gevelaftimmeringen". Voor dat laatste hebben we dit weekend nog even de rest van het gevelhout geschilderd, nu de Osmo weer voorradig was. Kan het komende week meteen lekker tegen de HSB wanden van de woonkamer en de fietsenberging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten