maandag 24 maart 2014

Update!

Ik zie de bezoekersaantallen dalen, dus tijd voor een nieuwe update.

Stucwerk

Inmiddels gevorderd tot in het souterain. De woonkamer is helemaal gedaan. Ook onze speciale "gaten achter de kast" en buis naar de TV zijn keurig weggewerkt in de strak gestucte muur.

Afgelopen weekend hebben we ook de watervalramen getest: ze doen het :-) Alleen is het niet gelukt er een fatsoenlijke foto van te maken. Wat wel gelukt is, is dat we op de bovenverdieping de plafonds hebben schoongemaakt, opgeschuurd en gelakt hebben. Het plafond glimt je nu tegemoet.


Leidingwerk
Deze week staat in het teken van leidingwerk: eind van de week gaat de smeervloer op de woonlaag erin, dus daarvoor moeten alle elektra- en waterleidingen voor radiatoren, wastafels, etc. erin gelegd worden. De installateur heeft een heel doolhof van leidingen over m.n. de boven en de onderverdieping getrokken.


De woonkamer is helemaal leeggeruimd. De vezelcementplaten zijn inmiddels aan het oog onttrokken door 15 cm isolatiemateriaal. Hierop zal de vloerverwarming en de elektra in de woonkamer geplaatst gaan worden. Alles begint nu lekker op te drogen, dus het wordt witter en lijkt daardoor nog groter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten