woensdag 5 maart 2014

Ultimate cool !!!

Wow wat gaan we hard. Afgelopen dagen is een regen aan activiteiten losgebarsten:

  • glas in kozijnen geplaatst
  • dak gemonteerd
  • leidingen voor elektra uitgefreesd
  • leidingen voor installatiewerk gefreesd en gelegd
  • muren op de woonlaag opgetrokken.
Vooral dat laatste geeft ineens weer een heel ander aanzicht: er is nu een meterkast, een garderobe, een WC, een voorraadkast en een keuken.Links het zicht op de garderobe en daarnaast de meterkast. Aan het einde links de deur naar de woonkamer, tegenover de voordeur. Rechts het zicht in tegenover gestelde richting naar voorraadkast en (nog net te zien) de WC deur.Via de woonkamerdeur, die je op de foto hierboven van de andere kant ziet, kom je dan in de grote ruimte op de hoek van eetkamer (boven) en woonkamer en keuken (beneden)

Het aanrecht loopt straks van vlak bij de keukendeur, onder het keukenraam door, tot aan de stalen kolom, midden in de ruimte. Over het aanrechtblad heen kun je vanuit de keuken de kamer inkijken.

Buiten is gestart met het maken van de afdekking van de balken met zinken kapjes ter bescherming tegen o.a. regen. Ook de buitenkraan is geïnstalleerd.

Verder is het "Ferodak" gemonteerd...... en zit alle beschikbare glas op zijn plek. Wederom: ladders en steigers wegdenken! Zoals je ziet steekt het dak ongeveer 1,5 decimeter over het dakbeschot heen. Het glas op de plekken waar de woonkamer nog open is moet nog komen.

Natuurlijk gaat er ook wel eens iets fout.


We kunnen gerust constateren dat het mooier is dan we durfden dromen. En als je er doorheen loopt, is het nog beter! Ultimate cool!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten