maandag 7 april 2014

Power!

Vandaag zijn de aansluitingen gemaakt door de "Nutsbedrijven": gas, water, elektra, kabel en glasvezel zijn aangesloten. Onze vrijwel lege meterkast is omgevormd tot een high tech voorzieningen etablissement. Uiteraard moet er nog wat zand op. En oh ja: aansluiting van het riool zou ook leuk zijn :-)
In de woonkamer is aan het plafond gewerkt: de stalen V-profielen zijn bevestigd aan de balken bij de kozijnen en aan de dakbalken. Als het nu een keer waait blijft de pui toch staan. De profielen (8 mm verzinkt staal) zijn geplaatst precies bij de plekken waar de ramen tegen elkaar geplaatst worden. 
Verder is een dampremmende folie tegen de raggels gemaakt en zijn langs de randen profielen gemaakt waar de gipsplaten tegenaan komen en waar ook tegenaan gestuct zal worden, verwacht ik.


Oh ja: we hebben nu dan wel stroom, maar water is niet meer beschikbaar, want de waterleiding is nog nergens op aangesloten en de bouwaansluiting is weg! Dat betekent "geen koffie", dus daar zal wel snel iets aan gedaan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten