woensdag 9 april 2014

Step by step, day by day

Weer een paar stappen verder. Om te beginnen zit het plafond dicht. De stucadoor kan nu aan de slag. Dat moet ie doen voordat de tegelzetter klaar is om de woonkamer vol te gaan leggen. Die begint als het goed is volgende week.

Vensterbanken

De vensterbanken van Belgisch hardsteen zijn geleverd en geplaatst. Met een mooi bescheiden overstekend deel van 5 cm maken ze een mooi geheel van onze slaapkamerramen en raam in de hobbyruimte.

Bij het hoge raam van de slaapkamer valt de voorkant van de vensterbank gelijk met de muur. Nu nog de stucadoor een keer erachteraan en klaar!Badkamer

De vezelcementplaat die nog over was van de vloer van de woonkamer is gebruikt als voorzetwand voor de wastafel en WC in de badkamer. Ook hier kan de tegelzetter aan de slag. De badkamer, het washok en het halletje doet hij voordat hij aan de woonkamer begint.


Water!

Oh ja, en niet onbelangrijk: er is weer water om koffie te zetten. De waterleiding is naar binnen gebracht en is nu (tijdelijk alleen) aangesloten op de buitenkranen. Kunnen de bouwvakkers ook weer naar de WC :-) En niet te vergeten: de keuken is ingemeten en wordt 22 mei geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten