woensdag 16 oktober 2013

Dicht is niet echt dicht

Onze balklaag is compleet, met dakraam. Nou ja, dakraamGAT. Zowel van boven als van binnen zijn goed de aan twee kanten aflopende muren te zien.


Zoals je kunt zien zit er nog geen plaatmateriaal op, dus het is nu lekker licht! Pas als de buitenmuur ruim boven de buitenmuur is uitgemetseld, wordt de dakbedekking (platen, isolatie en EPDM) geplaatst.

Tot die tijd hebben we een heeeeeeel grote regendouche op de bovenverdieping.
Op deze foto kun je goed zien dat de steigers weer een niveau gestegen zijn, zoals ik vorige keer beschreef.Op het hoogste deel wordt nu rondom isolatie aangebracht.Aan de achterkant wordt vandaag het raam van de hobbykamer (achteraan) ingemetseld.


Aan de voorkant heeft het slaapkamerhoekraam een stelkozijn gekregen. Deze wordt nog in de menie gezet, maar dan moet het toch echt een beetje langer dan 10 minuten droog zijn. Ook kun je stalen banden zien zitten die her en der aan de balklaag bevestigd zitten.

Hopelijk blijft het een tijdje droog, dan kan het metselwerk afgerond worden en het dak dichtgemaakt. Zoals je ziet gaan er nog wel een paar stenen in voordat we 40 cm boven de binnenmuur uitzijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten