woensdag 26 februari 2014

Afwerken diversen

Vandaag en gisteren is er gewerkt aan afwerking van diverse zaken. In vogelvlucht:

Vandaag is ook de deur van de fietsenberging aangekomen. Een stevige gesloten deur, uit twee delen die allebei open kunnen.

Het dak is voorlopig gereed als overdekt terras, waar langzaam maar zeker wanden onder komen. Ziehier de (aan de binnenkant) dichtgemaakte HSB, waar de vlasisolatie nog in moet. Eerst nog even geveldelen schilderen. Het eind is wel in zicht!

Bij het keukenraam is een hoekstrip geplaatst die de overgang van keukenraam naar woonkamerpui in dezelfde kleur vormt. De oranje rand van het stelkozijn boven het raam is weggewerkt. In die ruimte komt een ventilatierooster.

Ons gekozen hang en sluitwerk is aangekomen en gemonteerd op de kiepramen.

De balk met kloostersponning, die rond de hele woonkamer (in de aanbouw) loopt, is aangebracht. Waar glas komt, wordt het kozijn aan deze balk bevestigd. De balk wordt straks met V-vormige staalbeugels vastgemaakt aan de dakbalken.

De overgang van buiten naar binnen in het dak van de woonkamer is aangebracht middels deze perfect op maat gemaakte planken.


Dit weekend weer schilderen, volgende week het dak (dat vandaag is ingemeten) en volgende week worden ook de binnenmuren van de woonlaag gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten